BLOG

Txots obre el seu nou restaurant a Girona

6 jul.

Txots, una empresa familiar originària de Figueres, ha decidit expandir la seva deliciosa proposta culinària a la ciutat de Girona. Txots obre les portes del seu nou restaurant a la cèntrica plaça de la Independència, marcant així la primera incursió fora de l'Alt Empordà.

LLEGIR MÉS

Explorant el Món Vibrant de les Tapes

6 jul.

Descobrint els rics sabors, les tradicions i les històries que hi ha darrere de les nostres autèntiques creacions de tapes. Acompanyeu-nos mentre endinsem en el colorit teixit de la cuina catalana, compartim receptes, destaquem ingredients locals i oferim consells de primera mà per crear una experiència de tapes inoblidable.

LLEGIR MÉS

Carxofes saltades amb ous ferrats i pernil ibèric

10 gen.

Les carxofes cultivades a Catalunya són les millors a la regió. Tenim productes km 0, això ens dóna l'oportunitat de tenir tots els nostres aliments frescos per poder cuinar-los i lliurar un plat de primera qualitat i saludable.

LLEGIR MÉS

Croquetes de pernil ibèric

10 gen.

Les nostres croquetes de pernil ibèric són úniques, ja que a cada mos podràs trobar el sabor del pernil ibèric barrejat amb la suau textura de salsa beixamel que ens dóna l'exclusiva recepta de la cuina del Txots.

LLEGIR MÉS

Pop Brutal a la brasa

10 gen.

El pop a la brasa és una recepta tradicional mediterrània. Amb el nostre combo de Menu Pop brutal es converteix en la bomba amb aires vazcs.

LLEGIR MÉS

Menú Txuleton

10 gen.

No et pots perdre el Menú Txuletón a la pedra de sal! Troba’l a totes les nostres sucursals on els mestres grallers preparen aquest plat únic.

LLEGIR MÉS
Skip to content