Nosaltres

FEM UN TXOTS?

Una experiència única

Des de l’inici de la història de la Sidreria Txots hem fet gaudir amb les nostres tapes, montaditos, platets, carns, etc, i compartir-los entre vosaltres.

Al Txots tots els productes utilitzats són de primera qualitat que tractem amb gran amor, aconseguint plats abundants, exquisits i variats on podreu veure’n la seva qualitat, textura, varietat, color, frescor…

Txots és una empresa familiar, d’origen català, obrim el primer local el 2010 al centre de Figueres. Els trets més típics es poden trobar als plats amb inspiració basca i mediterrània.
Als diferents restaurants podran trobar que s’adeqüen al lloc on s’instal·len, tant a Figueres prop de l’Av Salvador Dalí, a Roses davant del passeig marití, a Empuriabrava amb vistes al mar i al centre de Girona mirant el Rio Onyar.
Treballem amb productes de proximitat el que garanteix la qualitat dels nostres productes, la frescor i el suport a les comunitats que ens envolten.
Som referents a l’Alt Empondra per la generació de treball, el compromís amb la comunitat i el suport als nostres proveïdors. Això fa que la nostra carta sigui sempre actualitzada segons productes de temporada o millorada.
La cerca constant d’alta qualitat ens porta tots els dies a perfeccionar-nos, millorar processos de cuina, atenció de client i recursos humans.
Entenem que els nostres col·laboradors són l’eix fonamental del funcionament dels restaurants pel que comptem amb plans de capacitació i pla de carrera per a tots.
Treballem dia a dia per satisfer les necessitats i expectatives dels nostres clients. Busquem l’efecte sorpresa perquè tingueu una experiència agradable en família, amics i parelles. El compromís cap al client s’observa sempre des de la nostra cuina fins a l’atenció del client.

Treballa amb nosaltres

Divider text olas

Si vols treballar amb nosaltres en hostaleria o neteja per formar part de l’equip
omple el següent formulari.
Estàs a punt de formar part de la història de la Sidreria Txots!


    De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades a sistema de tractament titularitat de PICAUNAMICA, S.L. amb domicili social situat a C/ MONTURIOL, Nº4 1-1ª – 17740 – FIGUERES (GIRONA), amb la finalitat d’atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, PICAUNAMICA, S.L. informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment. L’informem que el tractament de les seves dades està legitimat pel seu consentiment. PICAUNAMICA, S.L. informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que PICAUNAMICA, S.L. es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests se suprimeixin o es rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes. D’acord amb els drets que li confereix en la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@sidreriatxots.com. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna. L’enviament d’aquestes dades implica l’acceptació d’aquesta clàusula.

    Ves al contingut