admin

10 gener 2019

No hi ha comentaris

Carxofes saltades amb ous ferrats i pernil ibèric

Un plat per gaudir i compartir

Les carxofes cultivades a Catalunya són les millors a la regió. Tenim productes km 0, això ens dóna l’oportunitat de tenir tots els nostres aliments frescos per poder cuinar-los i lliurar un plat de primera qualitat i saludable. El pernil és 50% ibèric, cosa que li dóna aquesta textura untuosa i ferma per acompanyar un plat i destacar-ne els millors sabors.

Carxofes saltades amb ous ferrats i pernil ibèric

Una experiència Txots

Una experiència única, una visita que no et pots perdre en la teva ruta gastronòmica a l’Alt Empordà. Al Txot’s donem especial importància a les nostres cuines i bars que tots els productes utilitzats són de primera qualitat, els tractem amb gran mim aconseguint plats abundants, exquisits i variats. Presentem els nostres plats a les nostres vitrines i expositors de cada restaurant, així tots els clients poden veure la seva qualitat, varietat, color, frescor, textures, quantitat, de tot el gènere que oferim del dia i en cada servei per demanar i assaborir el que més els vingui de gust. Sabem recomanar als nostres clients seguint els seus gustos perquè puguin comandar les nostres tapes, els nostres plats estrella, montaditos, platets, carns.

ENTRADES RELACIONADES

Divider

Txots obre el seu nou restaurant a Girona

Txots, una empresa familiar originària de Figueres, ha decidit expandir la seva deliciosa proposta culinària a la ciutat de Girona. Txots obre les portes del seu nou restaurant a la cèntrica plaça de la Independència, marcant així la primera incursió fora de l’Alt Empordà.

Explorant el Món Vibrant de les Tapes

Descobrint els rics sabors, les tradicions i les històries que hi ha darrere de les nostres autèntiques creacions de tapes. Acompanyeu-nos mentre endinsem en el colorit teixit de la cuina catalana, compartim receptes, destaquem ingredients locals i oferim consells de primera mà per crear una experiència de tapes inoblidable.

Croquetes de pernil ibèric

Les nostres croquetes de pernil ibèric són úniques, ja que a cada mos podràs trobar el sabor del pernil ibèric barrejat amb la suau textura de salsa beixamel que ens dóna l’exclusiva recepta de la cuina del Txots.

Pop Brutal a la brasa

El pop a la brasa és una recepta tradicional mediterrània. Amb el nostre combo de Menu Pop brutal es converteix en la bomba amb aires vazcs.

Menú Txuleton

No et pots perdre el Menú Txuletón a la pedra de sal! Troba’l a totes les nostres sucursals on els mestres grallers preparen aquest plat únic.

Skip to content