Pop a la brasa

admin

10 gener 2019

No hi ha comentaris

Pop Brutal a la brasa

Menú Pop brutal

Un combo molt complet

El pop a la brasa és una recepta tradicional mediterrània. Amb el nostre combo de Menu Pop brutal es converteix en la bomba amb aires vazcs.

Comencem amb una ensalada fresca amb pernil ibèric i pa amb tomàquet, seguim amb el pop a la brasa amb papes fregides acompanyant-ho tot amb vi o sidra d’acord amb el gust del començal.

És un plat ideal per compartir i passar un bon moment amb els més estimats. No et perdis de tastar les especialitats de la casa, aliments frescos de Km0. Produïts a Catalunya amb la dedicació del treball al camp i una bona cadena de proveïdors.

ENTRADES RELACIONADES

divider-grey

Txots obre el seu nou restaurant a Girona

Txots, una empresa familiar originària de Figueres, ha decidit expandir la seva deliciosa proposta culinària a la ciutat de Girona. Txots obre les portes del seu nou restaurant a la cèntrica plaça de la Independència, marcant així la primera incursió fora de l’Alt Empordà.

Explorant el Món Vibrant de les Tapes

Descobrint els rics sabors, les tradicions i les històries que hi ha darrere de les nostres autèntiques creacions de tapes. Acompanyeu-nos mentre endinsem en el colorit teixit de la cuina catalana, compartim receptes, destaquem ingredients locals i oferim consells de primera mà per crear una experiència de tapes inoblidable.

Carxofes saltades amb ous ferrats i pernil ibèric

Les carxofes cultivades a Catalunya són les millors a la regió. Tenim productes km 0, això ens dóna l’oportunitat de tenir tots els nostres aliments frescos per poder cuinar-los i lliurar un plat de primera qualitat i saludable.

Croquetes de pernil ibèric

Les nostres croquetes de pernil ibèric són úniques, ja que a cada mos podràs trobar el sabor del pernil ibèric barrejat amb la suau textura de salsa beixamel que ens dóna l’exclusiva recepta de la cuina del Txots.

Menú Txuleton

No et pots perdre el Menú Txuletón a la pedra de sal! Troba’l a totes les nostres sucursals on els mestres grallers preparen aquest plat únic.

Skip to content